Tapahtumat

Rento kesäpäivä Päivilässä

Tule viettämään rentoa kesäpäivää Päivilään yhdessä EloKinker Oy:n ja joogaohjaaja Anna Rengon kanssa. Ohjelmassa kehonhuoltoa, EloKinkerin brunssi ja tuote-esittelyä, luontokävelyä Päivilän luonnonsuojelualueen rantamaisemissa sekä uintia ja sauna. Brunssin sisältö tarkentuu vielä lähempänä ajankohtaa, mutta tarjolla on monipuolinen kasvispohjainen kattaus EloKinkerin hapanjuuripohjaisia leivonnaisia ja muita kauden raaka-aineista valmistettuja herkkuja.

Tapahtuman hinta on 40 euroa/henkilö. Lisätietoa & Ilmoittautumiset 20.6.2024 mennessä info@elokinker.fi

EloKinker Oy on kahden liperiläisen naisen sivutoiminen yritys, joka tuo esiin hyvinvointia, luontoliikuntaa ja uuden oppimista fermentoitujen tuotteiden parissa. EloKinker Oy järjestää erilaisia hapanjuurileivonnan kursseja ja tyhy-toimintaa sekä myy hapankaalia ja muita fermentoituja tuotteita. https://www.elokinker.fi 

Anna Renko on joensuulainen joogaohjaaja (Asthangaohjaajakoulutus), joka on ohjannut joogaa lähinnä työyhteisöille ja nuorille sekä Joensuun seutuopistossa. Anna on opiskellut erilaisia rentoutus- ja meditaatiomenetelmiä sekä biodynaamista kraniosakraaliterapiaa. Hän on tutustunut myös kristillispohjaiseen Hiljaisuuden joogaan. Annalle on tärkeää lempeä ja hyväksyvä suhtautuminen omaan kehoon sekä rauhallisen ja energisoivan hengityksen harjoittelu. Yhteys omaan itseen ja ympäröivään luontoon antaa vakaan pohjan elämän ajoittaisiin myrskyihin.