Tapahtumat

Heinäkuun sunnuntaijoogat

Lempeää yin-joogaa Päivilän pihapiirissä tai sateen sattuessa tuvassa. Neljänä heinäkuun sunnuntaina 2.7., 16.7., 23.7. ja 30.7. klo 10-11. Ohjaajana Mervi Lindström. Hinta 10 euroa, maksu paikan päällä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: mervi.s.lindstrom@gmail.com, puh. 050 919 7139

”Olen Mervi Lindström, hyvän arjen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Taustaltani olen entinen himosuorittaja, joka sai paljon aikaan. Monet eri roolit kuormittivat, ja jaksamiseen oli haettava lisää oppia. Huomasin, etteivät elämäntaitojen harjoittaminen, ruokavaliot  ja luontokävelyt yksin riittäneet. Oli palauduttava säännöllisesti, annettava aikaa itselle. Jooga-kokemusta minulla on 20 vuoden ajalta. Kun olin ensimmäisellä yin-jooga tunnilla tiesin, että tässä on menetelmäpankkiini se tärkeä puuttuva palanen. Siinä ei suoritettu mitään. 

Yin-joogassa on vain aikaa ja tilaa, emmekä vertaile. Antaudumme hetkeksi olemiselle ja tekemättömyydelle. Nautimme kiireettömyydestä ja levollisesta sallivasta pysähtymisestä. Levollisuus ja rauhallisuus herättelevät  parasympaattista hermostoa, joka on avainasemassa hyvinvointiimme. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan yin-joogaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Riittää, että tulet sellaisena kuin olet!”

Huom. Yin-joogaa myös sunnuntaina 9.7.2023 klo 10-11, jolloin ohjaajana toimii Kati Niskanen. Joogan jälkeen mahdollisuus osallistua äänimaljarentoutukseen. Katso lisää erillisistä tapahtumailmoituksista.